27 07, 2020

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov

2020-07-27T11:24:57+02:00

Pozývame vás 5. septembra 2020 od 11:00 hod. na 20. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše či skvelé víno od regionálnych [...]

Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov2020-07-27T11:24:57+02:00
11 06, 2020

Príprava na leto a grilovačky – degustácia výberu vín podľa Miroslava Jajcaya

2020-06-11T18:00:52+02:00

Opäť vás pozývame do našej reštaurácie na špeciálnu degustáciu nových vín v našom sortimente, ktoré pre vás vo Francúzsku osobne vybral - a zároveň vám ich aj odprezentuje - somelier Miroslav Jajcay. Čakajú vás vynikajúce ružové i biele vína z [...]

Príprava na leto a grilovačky – degustácia výberu vín podľa Miroslava Jajcaya2020-06-11T18:00:52+02:00
15 02, 2020

Degustačná večera s vínami zo Starého sveta

2020-06-11T17:48:41+02:00

Pozývame vás na degustačnú večeru so somelierom Miroslavom Jajcayom a šéfkuchárom Martinom Valovičom. ------------------ MENU: Predjedlo - foie gras crème brulée, jablko, brioška Polievka - karfiol, curry, kokosové mlieko, limetka Hlavný chod - jelení chrbát, paštrnák, hruška, kel, demi-glace Dezert [...]

Degustačná večera s vínami zo Starého sveta2020-06-11T17:48:41+02:00
11 02, 2020

Podporujeme výchovu nových somelierov

2020-02-12T10:31:00+01:00

10. februára 2020 sa v priestoroch našej reštaurácie uskutočnil workshop na tému ÚSPEŠNÉ PRÍBEHY SLOVENSKÝCH SOMELIEROV. V spolupráci s našim penziónom ho pripravila Asociácia somelierov Slovenskej republiky a zúčastnili sa ho študenti odborných škôl a ich pedagógovia. Záleží nám totiž [...]

Podporujeme výchovu nových somelierov2020-02-12T10:31:00+01:00
7 02, 2020

Valentínske menu (14. – 16.2.2020)

2020-02-12T10:14:48+01:00

Príďte si vychutnať dobré jedlo a prežiť príjemné chvíle pri našom špeciálnom valentínskom menu: Prípitok: Ružové francúzske šumivé víno (Cremant) Predjedlo: Slimáky s bylinkovým maslom a foie gras Polievka: Batátovo cviklová s hľuzovkovým olejom Hlavné jedlo: Teľacia sviečkovica, paštrnákové pyré, [...]

Valentínske menu (14. – 16.2.2020)2020-02-12T10:14:48+01:00
28 01, 2020

Degustácia – Svet vs. Slovensko podľa Miroslava Jajcaya

2020-02-04T11:33:19+01:00

Pozývame vás na špeciálnu "SLEPÚ" degustáciu vín, ktoré pre vás vybral a osobne odprezentuje somelier Miroslav Jajcay. Ochutnáte celkovo 12 výnimočných vzoriek - vín z rôznych odrôd, ktoré vyrobili slovenskí a zahraniční vinári. A tentoraz nebudete len ochutnávať, ale stanú [...]

Degustácia – Svet vs. Slovensko podľa Miroslava Jajcaya2020-02-04T11:33:19+01:00
Načítať viac článkov
Go to Top