Večer snúbenia jedla a vína

feb

09

Time: 19:00
Location: Husacina & Penzión Karolína - Slovenský Grob

9.2.2018 (piatok) o 19:00 hod. vás v našej reštaurácii čaká 4-chodové menu párované s francúzskymi a talianskymi vínami.

V hlavných úlohách:
Miroslav JAJCAY (ako somelier) a Martin VALOVIČ (ako šéfkuchár)

Čakajú vás tieto vína a jedlá:

  • Aperitív: Crémant de Bourgogne – brut nature – Domaine Les Champs de l’Abbaye, Alain et Isabelle Hasard (FR)
  • Soufflé z jemne zaúdeného sumčeka, uhorka, smotana
    víno: Saint-Véran, Les Morats – Vincent, Château Fuissé (FR) / Canorei Roero Arneis – Tenuta Carretta (IT)
  • Pyré z divých húb, husacia pečienka, hubový prach a tempura
    víno: Pinot Gris JUBILEE – HUGEL (FR) / Garassino Barbaresco – Tenuta Carretta (IT)
  • Konfitovaný bravčový bôčik, zelenina kimchi, zeler, koriander
    víno: Julienas – Domaine de la Conseillère (FR) / Amarone della Valpolicella – Villa Arvedi, Bertani (IT)
  • Čokoláda, káva, mango, arašídy
    víno: Maury – Domaine Fontanel (FR) / Liatico Aleatico – Cantine San Marzano (IT)
  • Digestív: Cognac Grand Breuil Napoléon (FR)

Počet miest limitovaný, rezervácia nutná.
tel.: +421 905 478 264, e-mail: info@penzionkarolina.sk